Βελόπουλος από Χανιά: “Οχι” σε προσφυγή σε διεθνή δικαστήρια για την Τουρκία

Κανένα σχόλιο

Αντίθετος σε κάθε περίπτωση προσφυγής σε διεθνή δικαστήρια για την επίλυση διαφορών της χώρας με την Τουρκία, δηλώνει ο πρόεδρος της Ελληνική Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος. Μιλώντας σήμερα σε εκδήλωση του κόμματός του, στα Χανιά, ο κ. Βελόπουλος κατηγόρησε όλα τα κόμματα λέγοντας ότι:

«Σε όλα τα κόμματα, όλοι συμφωνούν ότι πρέπει να πάμε στη Χάγη. Είμαι ο μόνος που είμαι εναντίον κάθε προσφυγής σε διεθνές δικαστήριο. Θεωρώ απαράδεκτο, γενικά, να προστρέχεις σε ένα δικαστήριο για να σου επιλύσει το ιδιοκτησιακό καθεστώς του σπιτιού σου. Είναι απαράδεκτο, επειδή οι Τούρκοι διεκδικούν κάτι που δεν είναι δικό τους. Αν διεκδικούσαν οι Ιταλοί κάτι άλλο θα πηγαίναμε πάλι στη Χάγη; Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε ότι πρέπει να απαντάμε πέρα από το διάλογο και με τη δύναμη της ισχύος. Υπάρχει ισχύς και με αυτήν μάλλον πρέπει να απαντήσουμε στους Τούρκους, αλλιώς δεν καταλαβαίνει η Τουρκία».

Μιλώντας για το μεταναστευτικό-προσφυγικό, ο κ. Βελόπουλος ανέφερε:

"Sponsored links"

«Το αίτιο στη συγκεκριμένη περίπτωση του μεταναστευτικού είναι η αθρόα εισροή λαθρομεταναστών στη χώρα μας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν φυλάμε τα σύνορά μας. Εμείς ως Ελληνική λύση λέμε, να κλείσουν όλες οι ΜΚΟ που δεν καταγράφηκαν, να στεγανοποίησεις τα σύνορά σου και να τους πας σε ακατοίκητα νησιά. Δεν είναι δυνατόν να φημολογείται ότι είκοσι χιλιάδες λαθρομετανάστες θα βρεθούν στην Κρήτη το επόμενο έτος… Έχουν γεμίσει, όλη την Ελλάδα με λαθρομετανάστες. Δεν θα λυθεί το πρόβλημα έτσι. Με ημίμετρα και ασπιρίνες τη γάγγραινα δεν τη θεραπεύεις».

Τέλος απαντώντας σε όσους λένε ότι Ελληνική Λύση και ο ίδιος προσωπικά προσπαθούν να διασπείρουν τον πανικό στους Έλληνες, τόνισε:

«Να πάνε στους κατοίκους του Ανατολικού Αιγαίου και να τους ρωτήσουν αν δεν είναι πανικόβλητοι και δυστυχισμένοι. Πηγαίνετε στις περιοχές που υπάρχουν hot spot στη Θεσσαλονίκη, στο Κιλκίς, στη Βέροια, στην Έδεσσα, στη Νάουσα και ρωτήστε τους κατοίκους. Τώρα αρχίζει το πρόβλημα»

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις