Γέμισε ο πεζόδρομος στον Κάτωλα για την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Παναγιώτη Σημανδηράκη | Φωτός+Βίντεο

Κανένα σχόλιο

Αρκετές εκατοντάδες ήταν οι Χανιώτες που συγκεντρώθηκαν για να παρακολουθήσουν την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Παναγιώτη Σημανδηράκη στον πεζόδρομο της οδού Μουσούρων.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού “Για τα Χανιά”, αφού ανέφερε επιγραμματικά μέρος του προγράμματος που θα εφαρμόσει εφόσον εκλεγεί έδωσε μήνυμα νίκης τονίζοντας ότι η παράταξή του θα είναι στο δεύτερο γύρο..

“Κάνετε ένα όνειρο πράξη. Πολλοί δεν πίστεψαν, πολλοί απαξίωσαν, πολλοί θεώρησαν ότι δεν χρειάζεται. Η παρουσία σας σήμερα εδώ αποδεικνύει ότι χρειαζόταν μια τέτοια παρέμβαση στα Χανιά, μια τέτοια πρόταση για να έρθουν τα πράγματα σε άλλο δρόμο”, είπε χαρακτηριστικά.

"Sponsored links"

Ενώ σε άλλο σημείο τόνισε:

“Δεν είμαστε εδώ για να χωρίσουμε, δεν είμαστε εδώ για να σηκώσουμε τείχη. Είμαστε εδώ γιατί κάνουμε μια μεγάλη τομή. Μία τομή που είναι στο μικροσκόπιο όχι μόνο από τους πολίτες του Δήμου Χανίων, αλλά και σε άλλες περιοχές.

Σε άλλες περιοχές που δε μπορούν να πιστέψουν ότι μια καινούργια αυτοδιοικητική μπορεί να νικήσει. Δε μπορούν να πιστέψουν ότι χωρίς να στηριχθεί σε κάτι παλιό, χωρίς να έχει όλο αυτό το μεγαλεπίβολο που έρχεται από το παρελθόν, τελικά κατάφερε κόντρα στους διάφορους της επικοινωνίας, κόντρα σε αυτούς που είχαν βολευτεί από την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί τόσα χρόνια, να είναι σήμερα εδώ, στη μεγαλύτερη ανοικτή συγκέντρωση που έχει δει η πόλη τα τελευταία χρόνια”, είπε ο κ. Σημανδηράκης.

Για να καταλήξει:

"Sponsored links"

“Την Κυριακή θα έχουμε καταφέρει τον πρώτο μεγάλο στόχο. Θα είμαστε στον β΄ γύρο. Ο στόχος μας είναι να είμαστε ο κορμός της επόμενης δημοτικής αρχής. Θέλουμε να αποδείξουμε στην πράξη ότι υπάρχει ένα άλλο υπόδειγμα αυτοδιοίκησης. Με τη δική σας στήριξη, θα τα καταφέρουμε.”

Παρακολουθήστε ολόκληρη την ομιλία:

 

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις