Γεννηματά: ΠΑΣΟΚ τέλος – «Καλή η νοσταλγία […] αλλά με νοσταλγία δεν πάμε μπροστά»

Κανένα σχόλιο

Μήνυμα στους αμφισβητίες της ότι το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να σταθεί μόνο του και συνεπώς η συνέχιση του Κινήματος Αλλαγής αποτελεί πολιτικό μονόδρομο έστειλε, μέσω του ΣΚΑΪ, η πρόεδρος των δύο φορέων Φώφη Γεννηματά.

«Καλή η νοσταλγία […] αλλά με νοσταλγία δεν πάμε μπροστά», είπε η κ. Γεννηματά, απαντώντας στις δηλώσεις νυν και πρώην στελεχών ότι το ΠΑΣΟΚ έχει απήχηση στους εκλογείς της κεντροαριστεράς ενώ το ΚΙΝΑΛ δεν έχει κερδίσει την πίστη και την στήριξή τους.

Υπενθύμισε αιχμηρά πως στις εκλογές του 2015 το ΠΑΣΟΚ κατέρρευσε κοντά στο τέσσερα τοις εκατό, ενώ δημοσκοπικά είχε διολισθήσει ακόμα και υπό το όριο του τρία τοις εκατό.

"Sponsored links"

Άφησε να εννοηθεί πως προσδοκά επανεκλογή της στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ στο επικείμενο συνέδριο, αναφέροντας με νόημα ότι προσδοκά από όλους τους συμμετέχοντες να ενεργήσουν στο πνεύμα και στο πλαίσιο που συμφωνηθεί σε προηγούμενα συνέδρια και έχει θέσει την Χαριλάου Τρικούπη στην «καρδιά» του ΚΙΝΑΛ.

«Να μην υπάρχει σύγχυση ή πισωγύρισμα», σημείωσε.

Αναφερόμενη στους επικριτές της, η κ. Γεννηματά σχολίασε σκωπτικά ότι δεν βλέπει «προοδευτική συμμαχία» απέναντί της, αλλά «διάφορους γυρολόγους και τυχοδιώκτες».

Η κ. Γεννηματά απέδωσε τις εκλογικές επιδόσεις του ΚΙΝΑΛ στο γεγονός ότι δεν έχει ακόμα «καθιερωθεί στην συνείδηση του κόσμου» και στον ταυτόχρονο πόλεμο που – όπως υποστήριξε – αντιμετώπισε από τον ΣΥΡΙΖΑ και την Νέα Δημοκρατία. Εκτίμησε ότι με την πάροδο του χρόνου το ΚΙΝΑΛ θα ενισχυθεί και θα προκαλέσει πολύ μεγάλους πονοκεφάλους στην Κουμουνδούρου και στην Πειραιώς.

Όσον αφορά την προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα να μετατοπίσει τον ΣΥΡΙΖΑ προς το κέντρο, η κ. Γεννηματά εκτίμησε ότι αυτό είναι ιδιαίτερα δύσκολο από την στιγμή που έχασε την εξουσία.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις