Γκ. Τσίμερ: Το Eurogroup καταπατά για άλλη μια φορά τη δημοκρατία

Κανένα σχόλιο

“Δεν θέλησαν να δώσουν στον ελληνικό λαό την ελευθερία να αποφασίσει ο ίδιος”, δήλωσε η Γκάμπι Τσίμερ, Πρόεδρος του κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς στο Ευρωκοινοβούλιο

Ολόκληρη η δήλωση:

“Οι άκαρδες ιδεολογίες του Eurogroup, καταπάτησαν για ακόμη μια φορά τη δημοκρατία στην Ευρώπη. Πρώτα εκβίασαν την δημοκρατικά εκλεγμένη ελληνική κυβέρνηση για μήνες, τώρα απορρίπτουν την δυνατότητα του ελληνικού λαού να αποφασίσει ο ίδιος για την πρόταση του Eurogroup”.

"Sponsored links"

“Δεν θα ήταν πρόβλημα αν οι υπουργοί οικονομικών επέκτειναν το πρόγραμμα για λίγες ακόμη ημέρες. Αλλά δεν θέλησαν να δώσουν στον ελληνικό λαό αυτή την ελευθερία. Προτιμούν να δουν την μοναδική αριστερή κυβέρνηση στην Ε.Ε. να αποτυγχάνει, και γι’ αυτό βάζουν την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση σε κίνδυνο. Τώρα οι αρχηγοί της Ε.Ε. πρέπει να βρουν μια λύση της τελευταίας στιγμής. Το μέλλον της Ευρώπης είναι στα χέρια τους”.

left.gr

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις