Γ. Κασσελάκης: “Ευχαριστώ τους συντοπίτες μου που ψήφισαν την ΝΔ και την οδήγησαν στο τιμόνι της χώρας”

Κανένα σχόλιο

Την 5η θέση με 3.594 ψήφους έλαβε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Κασσελάκης. Σε ευχαριστήριο μήνυμά του αναφέρει τα εξής:

«Θα ήθελα να συγχαρώ τους υποψηφίους βουλευτές όλων των παρατάξεων για τον ωραίο αγώνα.

Ευχαριστώ τους συντοπίτες μου που ψήφισαν την ΝΔ και την οδήγησαν στο τιμόνι της χώρας.

"Sponsored links"

Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου ,τους συνεργάτες , τους φίλους και τους πολίτες που με τίμησαν με την ψήφο προτίμησής τους.

Να είστε σίγουροι πως θα εξακολουθήσουμε να είμαστε μαζί την καθημερινή διεκδίκηση για να χτίσουμε το μέλλον των παιδιών μας, της Ελλάδας και όλων μας!»

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις