Γ. Πιαγκαλάκης: H Ασφάλεια Χανίων τηλεφωνεί τους διαδηλωτές της συγκέντρωσης της Κυριακής για να παραλάβουν κλήσεις για πρόστιμα!

Κανένα σχόλιο

Σε μία σημαντική καταγγελία προχώρησε ο επικεφαλής της περιφερειακής παράραξης της “Ανυπόταχτης Κρήτης” κ. Γιώργος Πιαγκαλάκης. Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του έλαβε τηλεφώνημα από την Ασφάλεια για την παραλαβή κλήσης για τη συγκέντρωση της Κυριακής.

Διαβάστε τι αναφέρει:

Πριν από λίγο έλαβα τηλεφώνημα από την Ασφάλεια να περάσω να παραλάβω κλήση που μου έκοψαν για την συγκέντρωση της Κυριακής 6/12 ( επέτειος της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου ) στην Αγορά.

"Sponsored links"

Απ’ ότι έμαθα, το ίδιο τηλεφώνημα έλαβαν σήμερα και άλλοι αγωνιστές της Αριστεράς. Μετά την γνήσια καταστολή η αστυνομία φαίνεται πως αποκτά ειδίκευση και στην καταστολή δια… αερομεταφερόμενων προστίμων. Άλλη μια επιτυχία της κυβέρνησης, του κ. Χρυσοχοϊδη και της ΕΛΑΣ. Όπως δήλωσα και στο όργανο της τάξης δεν πρόκειται να παραλάβω τίποτα και δεν πρόκειται να πειθαρχήσω στο κλίμα τρομοκρατίας που προσπαθούν να επιβάλλουν και στα Χανιά. Γίνεται πλέον ξεκάθαρο πως οι απαγορεύσεις δεν έχουν στόχο την προστασία της Δημόσιας υγείας αλλά την καταστολή και την πειθάρχηση όποιων δεν συμφωνούν με την εγκληματική πολιτική τους.

( Σημειωτέον: το 2021 οι δαπάνες για την Υγεία θα είναι ακόμα πιο κάτω κι από φέτος κατά 572 εκατομμύρια ευρώ! Και έχει το θράσος η ΝΔ να μας κουνάει το δάχτυλο…). Όσα πρόστιμα και να ρίξετε, όσες συλλήψεις και να κάνετε δεν πρόκειται να κρύψετε “κύριοι” της κυβέρνησης ότι έχετε χάσει τον έλεγχο στην διαχείριση της πανδημίας που μετρά 100 νεκρούς τη μέρα . Δεν μας φοβίζετε, μας εξοργίζετε!!!

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις