Δίκτυο δορυφορικής καταγραφής στην Ν.Α. Μεσόγειο με βάση την Κρήτη

Κανένα σχόλιο

Η αειφορική χρήση των φυσικών πόρων, η προστασία του περιβάλλοντος και η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των ανθρώπων παγκοσμίως βρίσκεται στο επίκεντρο του 38ου συμποσίου που διοργανώνει από χθες εως και την Πέμπτη ο Ευρωπαϊκός Σύνδεσμος Εργαστηρίων Τηλεπισκόπησης σε συνεργασία με τη NASA.

Τα τρόφιμα , το νερό και ενεργεία στις χώρες της νοτιανατολικής Μεσογείου είναι οι βασικοί άξονες ερευνάς των επιστημόνων που συμμετέχουν.

Το συμπόσιο επίσης υποστηρίζεται και από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος.

"Sponsored links"

neatv.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις