Δεκάδες πολίτες έξω από το Δήμο Χανίων στη συζήτηση για το τι πρέπει να γίνει στα κτίρια στο Λόφο Καστέλι | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Μεγάλη είναι η συμμετοχή των πολιτών στην κινητοποίηση έξω από το Δήμο Χανίων κατά τη διάρκεια της οποίας πραγματοποιείται Δημοτικό Συμβούλιο το οποίο συζητά για το τι πρέπει να γίνει στα κτίρια στο Λόφο Καστέλι.

Οι συγκεντρωμένοι πολίτες κάθονται έξω από το Δήμο Χανίων ενώ έχει στηθεί μικροφωνική και μεταδίδεται ζωντανά με ηχεία το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων.

Εκπρόσωπος των διαδηλωτών αναμένεται να εκφράσει τις θέσεις των πολιτών στο Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων.

"Sponsored links"

Να σημειώσουμε ότι λεωφορείο με δυνάμεις της αστυνομίας βρίσκεται κοντά στο Δημαρχείο Χανίων.

Σε σχετικό κείμενο – κάλεσμα αναφερόταν τα εξής:

Μαζευόμαστε για να υπερασπιστούμε τους δημόσιους αυτοοργανωμένους χώρους και να δηλώσουμε στο δημοτικό συμβούλιο ότι είμαστε αποφασισμένοι να μπει ένα τέλος στη μονοκαλλιέργεια του τουρισμού στην πόλη μας.

Δείτε φωτογραφίες:

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις