«Δεν είμαστε ρατσιστές, αλλά αν ενταχθούν τα παιδιά των μεταναστών στο σχολείο, θα το κλείσουμε»

Κανένα σχόλιο

Nα κλείσει το σχολείο σε περίπτωση που ενταχθούν σε αυτό τα παιδιά των μεταναστών από τη δομή φιλοξενίας που βρίσκεται στην περιοχή αποφάσισε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων στο Γυμνάσιο-Λύκειο Αγίων Θεοδώρων.

Την αντίθεσή τους στην ένταξη μαθητών από τη δομή φιλοξενίας προσφύγων που βρίσκεται στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας εξέφρασαν τα μέλη του συλλόγου.

Όπως αποφάσισαν και δήλωσαν στην κάμερα της τοπικής ιστοσελίδας agioitheodoroi.gr, αν ενταχθούν παιδιά μεταναστών στο σχολείο, θα το κλείσουν.

"Sponsored links"

Διευκρίνισαν, δε, ότι δεν διακατέχονται από ξενοφοβικό σύνδρομο, ούτε είναι ρατσιστές και πως όλα τα παιδιά του κόσμου δικαιούνται πρόσβαση στην εκπαίδευση.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις