Δεν θα παραστεί στο συνέδριο για την ιδιωτική Ασφάλιση ο Π. Πολάκης- Απάντηση στην εφημ. “Τα Νέα”

Κανένα σχόλιο

Δεν θα παραστεί στο συνέδριο για την Ιδιωτική Ασφάλιση ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο του και μετά από σχετικό σχόλιο του Μικροπολιτικού στην εφημερίδα “Τα Νέα”.

Όπως αναφέρεται αναλυτικά από το γραφείο του κ. Πολάκη:

“To ανακριβές σχόλιο της στήλης του Μικροπολιτικού στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας “Tα Νέα”, αναφορικά με τη συμμετοχή του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας σε συνέδριο για την ιδιωτική ασφάλιση, προκαλεί έντονη σκέψη και προβληματισμό για τη στόχευση του εν λόγω δημοσιεύματος. Αναρωτιέται κανείς από πού άντλησε τις πληροφορίες;

"Sponsored links"

Για την πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας, ενημερώνουμε πως ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης δεν θα παραστεί στο συγκεκριμένο συνέδριο και ουδέποτε είχε εκδηλώσει πρόθεση για τη συμμετοχή του”.

Πάντως να σημειώσουμε ότι σχετική ανακοίνωση για το θέμα είχε εκδώσει και η ΠΑΣΕΒΕ στην οποία τόνιζε ότι ο Παύλος Πολάκης θα δώσει ομιλία σε συνέδριο για την ιδιωτική ασφάλιση στην ενότητα «Σύμπραξη δημόσιου – ιδιωτικού τομέα στην Υγεία».

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις