Δεν καταλαβαίνομε! Τι σημαίνει Ελληνογερμανική Συνέλευση;

Κανένα σχόλιο

Εμείς, οι απλοί ψηφοφόροι δεν καταλαβαίνομε κάποια πράγματα. Τι πάει να πει Ελληνογερμανική Συνέλευση; Δεν θυμόμαστε σε καμιά εκλογική διαδικασία να ψηφίσαμε να μας διοικούν οι Γερμανοί αγκαλίτσα με αυτούς που ψηφίσαμε ή δεν ψηφίσαμε!

Μα τότε γιατί κατηγορούμε όλοι τον Τσολάκογλου που «συγκυβέρνησε» με τους Γερμανούς στην Κατοχή;

Δηλαδή; Μα τέλος πάντων τι πάει να πει Ελληνογερμανική Συνέλευση; Θα συναποφασίζουν για μας χωρίς εμάς; Εε, ρε κάτι πατριώτες που έχομε! Κάτι δημοκράτες! Που σέβονται τον θεσμό της Δημοκρατίας! Που τιμούν την ανεξαρτησία της χώρας μας, που σέβονται και περιφρουρούν την ελευθερία μας!:

"Sponsored links"

Αλήθεια, πώς προέκυψε Ελληνογερμανική Συνέλευση και δεν προέκυψε ας πούμε Ελληνογαλική; Μπορούν να μας εξηγήσουν αυτοί «που μας διαχειρίζονται»;

Αυτοί που συνεργούν με ξένα συμφέροντα για εμάς χωρίς εμάς;

Κρίμα, στην ιστορία κάποιων που οι γονείς τους ήταν πραγματικοί πατριώτες. Κρίμα! Αμαυρώνουν την μνήμη τους !

Β.Κ.

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις