Δημ. Πατέλης: Επίκειται απεργία και -ώ του θαύματος!- κατασκευή «επεισοδίου» Κασιδιάρη – Δένδια

Κανένα σχόλιο

Mε ένα φαρμακερό σχόλιο ο καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης Δημήτρης Πατέλης σχολίασε το επεισόδιο μεταξύ Ηλία Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής και Νίκου Δένδια της Νέας Δημοκρατίας.

Διαβάστε τι έγραψε:

«Πρωτοφανές» επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας προς χειραγωγική κατανάλωση, με σκοπό την αποτροπή κάθε ριζοσπαστικοποίησης και τον εγκλωβισμό του λαού σε παραλλαγές του καθεστωτικού ακροδεξιού διπόλου: νεοφιλελευθερισμός – φασισμός! (βλ. και Γαλλία).

"Sponsored links"

Οργανικό ρόλο σε αυτή τη χειραγώγηση διαδραματίζει εκ των πραγμάτων και η συστηματική αποστασία της αριστεράς, με την υπονόμευση της σύμπηξης μάχιμου κοινωνικοπολιτικού μετώπου στην κρίση και στον πόλεμο!

Το 4ο πιο φαρμακερό μνημόνιο γενοκτονίας σε επείγουσα διεκπεραίωση από τη φαρσοκωμωδία της «βουλής», επίκειται απεργία και -ώ του θαύματος!- κατασκευή «επεισοδίου» Κασιδιάρη – Δένδια. Οιδιπόδεια συμπλέγματα ενδοπαραταξιακά αν όχι ενδομήτρια (εντός βαθέως κράτους-παρακράτους) και μιντιακές εξάρσεις προς προβολή εμπορεύματος για ειδικό λούμπεν κοινό…

Στα πλαίσια του ίδιου «τυχαίου» θαύματος, οι μεν, από εκτελεστικά όργανα της τρόικα αναγορεύονται «υγιείς δημοκρατικές δυνάμεις, αντιφασίστες» κ.ο.κ., οι δε, από φασισταριά-κοινοί εγκληματίες του ποινικού δικαίου – σε «αντισυστημικούς» με «τσαμπουκά»…

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today