Διαδικτυακά Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη

Κανένα σχόλιο

Διαδικτυακά έψαλλαν φέτος, τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα, στον Δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη μικροί μαθητές αλλά και γονείς από τις οθόνες των υπολογιστών τους.

Τα φετινά διαφορετικά κάλαντα έψαλλαν μικροί μαθητές από το 11ο Νηπιαγωγείο Χανίων και από την ΣΤ’ τάξη του 8ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων. Παρόντες ήταν και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αντώνης Βαρδάκης καθώς και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη.

Επίσης, οι μαθητές  από την Πατριαρχική Εκκλησιαστική Σχολή Κρήτης απέστειλαν με ηχητικό μήνυμα τις ευχές τους και έψαλλαν τα κάλαντα εξ΄αποστάσεως φέτος.

"Sponsored links"

Ο Δήμαρχος Χανίων ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς χρόνια Πολλά, με υγεία και ειρήνη, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις