Διαμαρτυρία κατοίκων λόγω καταστροφών στον κάμπο Βρυσών από την υπερχείλιση του ποταμού Κερίτη | Βίντεο

Κανένα σχόλιο

Μέρα με τη μέρα βλέπουν την περιουσία τους να καταστρέφεται.  Ο λόγος για τους παραγωγούς του κάμπου των Βρυσσών στα Χανιά.

Η υπερχείλιση από  τον ποταμό Κερίτη είχε ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν οι καλλιέργειες και να υποστούν τεράστια καταστροφή αρχικά τα αβοκάντο και τώρα  τα εσπεριδοειδή.

Σήμερα οι κάτοικοι και οι παραγωγοί πραγματοποίησαν  διαμαρτυρία στην περιοχή με σκοπό οι αρχές να προχωρήσουν  στις κατάλληλες ενέργειες στην κοίτη του Κερίτη και να απομακρυνθεί το νερό από τα χωράφια τους

"Sponsored links"

neatv.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις