Δραματική η κατάσταση στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου – Σε Χανιά και Ηράκλειο θα χειρουργούνται οι κάτοικοι

Κανένα σχόλιο

Μπορεί η κυβέρνηση να υποστηρίζει ότι το Εθνικό Σύστημα Υγείας ενδυναμώθηκε τους τελευταίους μήνες όμως η πραγματικότητα είναι αδυσώπητη.

Έναν μόλις αναισθησιολόγο διαθέτει το Νοσοκομείο Ρεθύμνου και ως εκ τούτου αποφασίστηκε η διακομιδή όλων των ασθενών που έχουν προγραμματίσει ή κρίνεται πως πρέπει να χειρουργηθούν και δεν αποτελούν απολύτως επείγοντα περιστατικά, σε νοσοκομεία του Ηρακλείου ή των Χανίων!

Αυτό αποφάσισε σε συνεδρίασή του το επιστημονικό συμβούλιο του Νοσοκομείου Ρεθύμνου υπό την πίεση των ελλείψεων σε αναισθησιολόγους που πλέον οδηγούν το νοσηλευτικό ίδρυμα σε μια πολύ δύσκολη περίοδο. Η απόφαση του επιστημονικού συμβουλίου θα πρέπει να επικυρωθεί και από το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου Ρεθύμνου το οποίο θα συνεδριάσει σήμερα εκτάκτως προκειμένου να λάβει σχετική απόφαση για το ζήτημα το οποίο ανακύπτει.

"Sponsored links"

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Ρεθύμνου έχει ενημερωθεί σχετικά και εξετάζει όλες τις πιθανές λύσεις για την επίλυση του θέματος.

rethemnos.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις