Δύο νέες αφίξεις κρουαζιερόπλοιων την Κυριακή

Κανένα σχόλιο

Δύο κρουαζιερόπλοια αναμένονται να καταπλεύσουν την ερχόμενη Κυριακή 21-5-2017,  στο λιμάνι της Σούδας. Συγκεκριμένα πρόκειται για τα πλοία SEVEN SEAS VOYAGER μήκους 207 μ, το οποίο έρχεται για πρώτη φορά στο λιμάνι μας, καθώς  και το γνωστό από προηγούμενες προσεγγίσεις, THOMSON DREAM,  μήκους 244μ., προερχόμενα από άλλα Ελληνικά λιμάνια.

Τα παραπάνω πλοία, που θα καταπλεύσουν νωρίς το πρωί, μεταφέρουν στην πόλη μας συνολικά πάνω από 2.000 επιβάτες και αναμένεται να αποπλεύσουν αργά το απόγευμα.

Επίσης,  μέχρι το τέλος του μήνα, αναμένονται στο λιμάνι της Σούδας,  τα ακόλουθα κρουαζιερόπλοια:

"Sponsored links"

23/5/2017 CELESTYAL NEFELI
24/5/2017 HORIZON
30/5/2017 CELESTYAL NEFELI
31/5/2017 HORIZON

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today