Εθελοντική δεντροφύτευση στην Καλυβιανή την Κυριακή

Κανένα σχόλιο

Ο Δήμος Κισσαμου σε συνεργασία με την Εθελοντική Ομάδα του Μαραθωνίου Κρήτης για την προστασία της βιοποικιλότητας των δασικών μας εκτάσεων στα πλαίσια υλοποίησης της δεύτερης φάσης του προγράμματος των περιβαλλοντικών του δράσεων «Συμμετέχω – Τρέχω – Προστατεύω και Δενδροφυτεύω» σας ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ να συμμετέχετε στην  Δεντροφύτευση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019 στον Δήμο  Κισσάμου και συγκεκριμενα στην περιοχή Γαλανού Κάμπος και στου Μέρι το πηγάδι του οικισμού Καλυβιανής στην Τ.Κ Γραμβουσας.

Παρακαλούμε όσοι από εσάς θέλετε να συμμετέχετε στην δεντροφύτευσει η ώρα συνάντησης είναι 9:45 στο Δημαρχείο Κισσάμου.

Απαραίτητη προϋπόθεση να κρατάτε το σκαλιστήρι σας.

"Sponsored links"

Η συμμετοχή όλων μας αποτελεί δείγμα αγάπης για την προστασία του φυσικού μας περιβάλλοντος.

* Αναχώρηση  από Χανιά από την πλατεία Δημοτικής αγοράς με λεωφορείο της ευγενικής χορηγίας του ΚΤΕΛ Χανίων ώρα 09:00 το πρωί την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019 για Δήμο Κισσάμου.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις