Εισαγγελική έρευνα για τον δίγαμο γιατρό

Κανένα σχόλιο

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση του δίγαμου γιατρού που εργάζεται σε μεγάλο Νοσοκομείοτων Αθηνών, καθώς η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών ζήτησε την διεξαγωγή έρευνας για να διαπιστωθεί εάν έχουν τελεστεί τα αδικήματα της παράνομης οπλοφορίας, αντιποίηση Αρχής, της πλαστογραφίας και ηθικής αυτουργίας σε αυτήν.

Η εισαγγελέας λαμβάνοντας υπόψη τη μηνυτήρια αναφορά της εξαπατημένης συντρόφου του καρδιολόγου, στο περιεχόμενο της οποίας αναφέρει ότι ο σύντροφος της οπλοφορούσε, ζητά να προσκομιστεί η άδεια οπλοφορίας, που κατά πληροφορίες διαθέτει ο καρδιολόγος και λήγει το 2020.

Όσον αφορά το αδίκημα της αντιποίησης Αρχής, οι έρευνες επικεντρώνονται στον εκπρόσωπο της Δημοτικής Αρχής που έδωσε το «παρών» στο δημαρχείο της Χαλκίδας και συνέβαλε ώστε να τελεστεί ο “μαϊμού” γάμος ενώ για το αδίκημα της πλαστογραφίας θα ζητήσει την συνδρομή γραφολόγου.

"Sponsored links"

Η εισαγγελέας αναμένει και το αποτέλεσμα της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης που έχει ο διατάξει ο δήμαρχος Χαλκίδας.

Πριν απο λίγα 24ώρα η εξαπατημένη σύντροφος κατέθεσε και αγωγή εναντίον του καρδιολόγου για ηθική βλάβη αξιώνοντας κατά πληροφορίες το χρηματικό ποσό των 300.000 ευρώ για την ηθική βλάβη που υπέστη, όπως υποστηρίζει.

Η πλευρά του καρδιολόγου κρατά στάση αναμονής ενώ πρόσωπα από το περιβάλλον του ισχυρίζονται ότι αναμένονται ανατροπές και εκπλήξεις στην υπόθεση, ικανές να ανατρέψουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα. Η συνέχεια αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις