Εκδήλωση για τα ινδιάνικα κινήματα στη Βόρεια Αμερική, από το 1986 μέχρι σήμερα στη Rosa Nera

Κανένα σχόλιο

Eκδήλωση με τίτλο: “Από την κατάληψη του Αλκατράζ το 1969, μέχρι το κίνημα στο Standing Rock το 2016, και ακόμα πιο πέρα” θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Ιούνη στις 8 το βράδυ στην κατάληψη Rosa Nera. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει πολίτης ενεργός στα ινδιάνικα κινήματα από το 1986.

Διαβάστε το κείμενο:

Τα ινδιάνικα κινήματα έχουν τραβήξει πάλι την προσοχή, με αφορμή τον αγώνα στο Standing Rock ενάντια στον αγωγό πετρελαίου.

"Sponsored links"

Αλλά αυτά τα κινήματα έχουν μακρόχρονη και πολύπλοκη ιστορία η όποια χάνεται αν γνωρίζουμε μόνο για τα πιό θεαματικά γεγονότα.

Σε αυτή την εκδήλωση, ο Παύλος, σύντροφος από την Αμερική με αλληλέγγυα δράση στα ινδιάνικα κινήματα από το 1986, θα παρουσιάσει την ιστορία των μοντέρνων ινδιάνικων κινημάτων στη Β. Αμερική από την κατάληψη του Αλκατράζ το Νοέμβρη του 1969 μέχρι σήμερα.

Στην Κατάληψη Rosa Nera, Τρίτη 20 Ιούνη, στις 20:00

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today