Εκδήλωση μνήμης και τιμής για τον Σφακιανό ήρωα Ιωάννη Βλάχο Δασκαλογιάννη, στον Δήμο Περιστερίου | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Την Τετάρτη 20 Ιουνίου ο Δήμαρχος Σφακίων κ. Ζερβός Ιωάννης παρευρέθηκε σε εκδήλωση μνήμης και τιμής για τον Σφακιανό ήρωα Ιωάννη Βλάχο Δασκαλογιάννη, στον Δήμο Περιστερίου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε κεντρική πλατεία του δήμου, στην οποία το 2015 τοποθετήθηκε προτομή του ήρωα (η πρώτη εκτός Κρήτης) και μετονομάστηκε από πλατεία Μπουρναζίου σε Ιωάννη Βλάχου Δασκαλογιάννη.

Ο Δήμαρχος Σφακίων απεύθυνε χαιρετισμό όπου αναφέρθηκε στον αγώνα του ήρωα για την ελευθερία και ευχαρίστησε τον Συλλόγο Κρητών Περιστερίου για την διοργάνωση της εκδήλωσης. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στην προτομή του Δασκαλογιάννη, ομιλία από τους διοργανωτές και χορευτικό από το σύλλογο Κρητών Περιστερίου.

"Sponsored links"

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της Περιφέρειας Αττικής ,Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι Περιστερίου, μέλη του συλλόγου Κρητών Περιστερίου, εκπρόσωποι φορέων, συλλόγων και πλήθους κόσμου.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις