Εκδήλωση “Νέοι & Τοπική Αυτοδιοίκηση” και κοπή πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της ΟΝΝΕΔ Χανίων

Κανένα σχόλιο

Με επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΟΝΝΕΔ Χανίων, με θέμα “Νέοι & Τοπική Αυτοδιοίκηση”. Η εκδήλωση έλαβε χώρα την Δευτέρα στις 18 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο Σαμαριά. Επίσημοι προσκεκλημένοι ήταν ο κ. Κώστας Δέρβος, πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, ο οποίος και προλόγισε την εκδήλωση, και ο κ. Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης της Νέας Δημοκρατίας, με τον συνδυασμό «Η Κρήτη Μπροστά», ο οποίος υπήρξε κεντρικός ομιλητής.

Μετά το πέρας των ομιλιών, ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, καθώς επίσης και η βράβευση των πρώην προέδρων της ΟΝΝΕΔ Χανίων. Η προσέλευση του κόσμου ήταν αθρόα, και κατέκλυσε την αίθουσα του ξενοδοχείου.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις