Εκδήλωση τιμής και μνήμης στην Παναγιά Κεραμειών

Κανένα σχόλιο

Η Πανελλήνια Ένωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας διοργανώνει εκδήλωση για την επέτειο της Μάχης των Κεραμιών (Παναγιάς), της μεγαλύτερης κατά παράταξη μάχης, μεταξύ των δυνάμεων του τακτικού και εφεδρικού ΕΛΑΣ και των δυνάμεων των Ναζί Γερμανών τον Νοέμβρη του 1944.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Νοέμβρη 2018 στις 12.00μ στο χώρο του μνημείου στο χωριό Παναγιά Κεραμιών.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με ομιλία και θα παρουσιαστεί το χρονικό της μάχης. Θα υπάρξει μουσικοθεατρικό αφιέρωμα και παρουσίαση ριζίτικων τραγουδιών από το μουσικό σύλλογο «Κρητικές Μαδάρες».

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις