Ελεύθερο Wi-Fi σε δημόσιους χώρους στην Δήμο Καντάνου-Σελίνου

Κανένα σχόλιο

Ο Δήμος Καντάνου-Σελίνου αξιοποιώντας χρηματοδότηση μέσω του Ευρωπαϊκού Προγράμματος WiFi4EU, η οποία προωθεί την ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών με συνδεσιμότητα Wi-Fi σε Δημόσιους χώρους, όπως πάρκα, πλατείες, δημοτικά κτίρια, σε Δήμους σε ολόκληρη την Ευρώπη, εγκατέστησε και προσφέρει στους Δημότες και Eπισκέπτες του Δήμου, σημεία με δωρεάν ασύρματη διαδικτυακή πρόσβαση, με την ένδειξη wifi4eu.

Η τοποθέτηση των κεραιών έγινε σε σημεία που τηρούσαν τις προδιαγραφές του Προγράμματος.

Η πρώτη φάση του προγράμματος αφορά τα δημοτικά καταστήματα στην Παλαιόχωρα και την Κάντανο, με εμβέλεια μέχρι την πλατεία περίπου.

"Sponsored links"

Επίσης hotspot τοποθετήθηκε στο αντλιοστάσιο της Παχειάς Άμμου με εμβέλεια ενός στρέμματος περίπου.

Μέλημα του Δήμου είναι στη Φάση 2, να αποκτήσουν και οι υπόλοιπες κοινότητες αντίστοιχα σημεία πρόσβασης στο διαδίκτυο.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΉΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Βήμα 1ο: Εύρεση ασύρματου δικτύου

Εφόσον είστε εντός εμβέλειας των παραπάνω hotspots, πραγματοποιήστε αναζήτηση των διαθέσιμων ασύρματων δικτύων από τη συσκευή σας και επιλέξτε το SSID με όνομα: WiFi4EU

Βήμα 2ο: Σύνδεση στο ασύρματο δίκτυο WiFi4EU

Στη συνέχεια ανοίγει αυτόματα ο φυλλομετρητής (web browser) της συσκευής μας και εμφανίζεται το λογότυπο του WiFi4EU. Πατάμε το κουμπί Σύνδεση-Login

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις