Ελ. Κουντούρα: Ξεκινάμε το πιλοτικό πρόγραμμα «Τουριστικές Επιχειρήσεις Ανοικτές 365 ημέρες το χρόνο» από την Κρήτη

Κανένα σχόλιο

Έμμεση απάντηση έδωσε η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά στον Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρη Αυγενάκη, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο twitter, σχετικά με τις δηλώσεις του περί προπαγάνδας για την επιτυχία της φετινής τουριστικής χρονιάς.

Η Έλενα Κουντουρά ανάρτησε δημοσίευμα  σχετικά με την επιτυχία του τουρισμού στην Κρήτη το 2017 και το 2018, όπου σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία οι τουρίστες μένουν περισσότερες μέρες και δαπανούν περισσότερα χρήματα από κάθε άλλο προορισμό της χώρας.

Παράλληλα, στο σχόλιο της στο twitter αναφέρει: “Ξεκινάμε το πιλοτικό πρόγραμμα «Τουριστικές Επιχειρήσεις Ανοικτές 365 ημέρες το χρόνο» από την Κρήτη, προκειμένου τα ενισχύσουμε τα οφέλη για την τοπική οικονομία.“.

"Sponsored links"

"Σήκωσε το γάντι" η Υπουργός για την ποιότητα του τουρισμού στην Κρήτη

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις