Εμπορικός Σύλλογος Χανίων προς Υπουργό Οικονομικών: Αν κοπεί η έκπτωση στις ασφαλιστικές εισφορές πάμε για πολλά λουκέτα

Κανένα σχόλιο

Με επιστολή του προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Σταϊκούρα ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων καλεί τον Υπουργό να διατηρηθεί η έκπτωση στις ασφαλιστικές εισφορές. Αλλιώς, όπως σημειώνεται στο κείμενο, θα μπούνε δεκάδες λουκέτα σε τοπικές επιχειρήσεις από τον Οκτώβριο.

Πιο αναλυτικά στην επιστολή αναφέρονται τα εξής:

Σαν Εμπορικός σύλλογος Χανίων τονίσαμε εξ αρχής τις σοβαρές συνέπειες στην οικονομία του lockdown και τονίσαμε πώς πρέπει με κάθε τρόπο να στηριχθεί η μικρή και πολύ μικρή επιχείρηση για το καλό όλης της ελληνικής κοινωνίας.

"Sponsored links"

Μετά λύπης μας ενημερωθήκαμε από τα μέλη μας ότι οι ασφαλιστικές εισφορές του μήνα Ιουνίου «χάνουν» την   έκπτωση που υπήρχε μέχρι τα τέλη Μάιου για τις επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον Covid-19. Σας ζητάμε επιτακτικά και με αίσθημα ευθύνης να συνεχίσετε την έκπτωση που υπήρχε και να στηρίξετε τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις ώστε να μην μπούνε δεκάδες λουκέτα από τον Οκτώβριο και μετά.

Η αγορά κινείται  με  τεράστια πτώση αυτή τη στιγμή ειδικά σε τουριστικούς προορισμούς και πρέπει τουλάχιστον μέχρι 31/12 να συνεχιστεί η έκπτωση για τον ΕΦΚΑ των επιχειρηματιών και των ελεύθερων επαγγελματιών.

Ελπίζουμε στην θετική ανταπόκρισή σας

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις