Ενημερωτική εκδήλωση στο Γ.Ν. Χανίων για την εξέλιξη της Επιδημίας Ιλαράς με ομιλητή τον Αντιπρόεδρο του ΚΕΕΛΠΝΟ

Κανένα σχόλιο

Ενημερωτική εκδήλωση σχετικά με τη νόσο της Ιλαράς διοργανώνει το Επιστημονικό Συμβούλιο και η Επιτροπή Νοσοκομειακών Λοιμώξεων του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων σε συνεργασία με το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. (Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων).

Η εκδήλωση –η οποία θα είναι ανοικτή για το κοινό- θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Απριλίου 2018 στις 13:00 το μεσημέρι στο Αμφιθέατρο «Κωστής Νικηφοράκης» στο ισόγειο του νοσοκομείου.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Αντιπρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ και Παιδίατρος κ. Αγάπιος Τερζίδης, με θέμα της ομιλίας του: «Επιδημία Ιλαράς 2016 – 2018».

"Sponsored links"

Ο Αντιπρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ θα παρουσιάσει τα επιδημιολογικά δεδομένα της διετίας 2016 -2018, τα οποία αφορούν την εξέλιξη της νόσου της Ιλαράς στην Ελλάδα ενώ θα αναλύσει τον ρόλο του εμβολιασμού στην πρόληψη της νόσου.

Με την παραπάνω εκδήλωση εγκαινιάζεται η συνεργασία του Επιστημονικού Συμβουλίου και της Επιτροπής Νοσοκομειακών Λοιμώξεων του Γ.Ν. Χανίων με το ΚΕΕΛΠΝΟ, με στόχο την προαγωγή της Δημόσιας Υγείας μέσω της ενημέρωσης τόσο των επαγγελματιών Υγείας, όσο και του κοινού. Η συνεργασία αυτή θα είναι τακτική, ενώ η επόμενη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο νοσοκομείο προγραμματίζεται για τις 9 Μαΐου.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις