Επίσκεψη Αντ. Μπαλωμενάκη στη Δ/νση Δασών Χανίων: “Σημαντικό βήμα εκσυγχρονισμού οι δασικοί χάρτες”

Κανένα σχόλιο

Ο Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Χανίων Αντώνης Μπαλωμενάκης πραγματοποίησε την Παρασκευή 12/1/2017 επίσκεψη στα γραφεία της Διεύθυνσης Δασών Χανίων. Κατά την επίσκεψή του ενημερώθηκε εκτενώς από την Δ/ντρια Δασών Χανίων κ. Πολύμνια Σκλαβάκη και τον Πρ/νο του Τμήματος Διαχείρισης και Προστασίας Δασών κ. Ιωάννη Φωτάκη για ζητήματα που αφορούν την ανάρτηση των δασικών χαρτών των προ – Καποδιστριακών ΟΤΑ Κουνουπιδιανών, Μουρνιών, Νέας Κυδωνίας, Νεροκούρου, Σούδας, Χανίων και Γαύδου, τη λειτουργία των Σημείων Υποστήριξης Ανάρτησης Δασικού Χάρτη (ΣΥΑΔ) Χανίων και Γαύδου στα οποία υποβάλλονται οι σχετικές αντιρρήσεις των ενδιαφερομένων κατά των δασικών χαρτών, καθώς και για άλλα υπηρεσιακά ζητήματα όπως π.χ. η λειτουργία και διαχείριση του Εθνικού Δρυμού της Σαμαριάς.

Επισκέφθηκε τέλος, τα γραφεία των ΣΥΑΔΧ και ΣΥΑΔΓ και συνομίλησε με την Πρ/νη Κτηματολογίου και Χαρτογραφήσεων και υπεύθυνη του ΣΥΑΔ Χανίων κ. Αγλαϊα Σκουμπάκη και το υπόλοιπο προσωπικό. Ο κ. Μπαλωμενάκης εξέφρασε κατά τις συζητήσεις την πεποίθηση ότι με τις συνδυασμένες νομοθετικές πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης για την ολοκλήρωση του κτηματολογίου, των δασικών χαρτών και την οριστική οριοθέτηση του αιγιαλού, που θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το 2020, αρχίζει μια νέα εποχή τόσο στο χωροταξικό σχεδιασμό της χώρας όσο και στις σχέσεις κράτους –πολίτη και την βεβαιότητα ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις