Επεκτείνονται για ένα ακόμη χρόνο οι δωρεάν μετακινήσεις με οικολογικά mini bus στο Δήμο Ηρακλείου

Κανένα σχόλιο

Του Αντώνη Παντινάκη

Για έναν ακόμη χρόνο ανανεώνεται η σύμβαση του Δήμου Ηρακλείου με το Αστικό ΚΤΕΛ για τα mini bus, που εξυπηρετούν με δωρεάν μετακινήσεις προς το κέντρο τους κατοίκους των ανατολικών και των δυτικών προαστίων.

Το εγχείρημα “τρέχει” εδώ και 24 μήνες πριν, με το που ξεκίνησαν τα έργα ανάπλασης στην “καρδιά” της πόλης, και κρίνεται απολύτως πετυχημένο από την δημοτικη αρχή. Βάσει των εκτιμήσεων περίπου 600.000 άνθρωποι χρησιμοποιούν και τις δύο γραμμές (κόκκινη και μπλε).

"Sponsored links"

Η κόκκινη γραμμή δε πήρε για τα καλά τα… πάνω της με το που το δρομολόγιο επεκτάθηκε και στην Νέα Αλικαρνασσό!.

“Από την στιγμή που σήμερα είναι τόσο πετυχημένο το εγχείρημα της δωρεάν μεταφοράς των δημοτών από την Αλικαρνασσό και το Παγκρητιο Στάδιο προς το κέντρο, δεν βλέπουμε το λόγο να σταματήσει η συγκεκριμένη παροχή υπηρεσιών. Τα οικονομικά μας άλλωστε μάς το επιτρέπουν” δήλωσε στο Cretalive ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Γιάννης Αναστασάκης και συμπλήρωσε: “Ο δήμαρχος ζήτησε να διερευνήσουμε το νομικό καθεστώς που μας υποδεικνύει ότι πρέπει να συνεχίσουμε τη συνεργασία με το Αστικό ΚΤΕΛ. Αυτό ακριβώς κάνουμε για έναν ακόμη χρόνο, κάτι το οποίο θα συμβάλλει στην άμβλυνση των κυκλοφοριακών προβλημάτων στο κέντρο”.

Υπενθυμίζεται ότι η Λότζια εξετάζει και την δημιουργία τρίτης γραμμής, οικολογικής μάλιστα, με τα δύο ηλεκτροκίνητα λεωφορεία που προσέθεσε στον στόλο του, για τους κατοίκους των νοτίων προαστίων.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις