Επενδύει στην Κρήτη η Intercontinental International

Κανένα σχόλιο

Σε μια νέα επένδυση στην Κρήτη προχώρησε η Intercontinental International ΑΕΕΑΠ, που αγόρασε έναντι 2,37 εκατ. ευρώ κατάστημα στην επαρχιακή οδό Ιεράπετρας – Αγίου Νικολάου. Πρόκειται για την τρίτη επένδυση που ανακοινώνει η εταιρεία από τις αρχές του έτους.

Ειδικότερα, σε ανακοίνωση της Intercontinental International αναφέρεται ότι η εταιρεία συμφώνησε στην εξαγορά του 100% των μετοχών της εταιρείας BIERCO AE.

Η αξία κτήσης της BIERCO AE ανήλθε σε 2.371.838,00 ευρώ.

"Sponsored links"

H αποκτηθείσα εταιρεία έχει στην αποκλειστική της κυριότητα ένα επαγγελματικό ακίνητο επί της επαρχιακής οδού Ιεράπετρας – Αγίου Νικολάου («Παχείας ‘Aμμου»).

Πρόκειται για μια αυτοτελή ανεξάρτητη ιδιοκτησία και πιο συγκεκριμένα για ένα κατάστημα προβολής κτιριακής επιφάνειας 1.640 τ.μ., με θέσεις στάθμευσης επί οικοπέδου έκτασης 2.639 τ.μ.

Η ιδιοκτησία είναι εξ ολοκλήρου μισθωμένη σε μεγάλη αλυσίδα λιανικού εμπορίου, με ελάχιστη εγγυημένη διάρκεια μίσθωσης 9 ετών. Η αρχική μικτή ετήσια μισθωτική απόδοση του ακινήτου είναι 9,65%.

«Η εμπιστοσύνη μας στην αγορά της Κρήτης είναι δεδομένη και οι πρόσφατες ανακατατάξεις στον κλάδο των supermarkets δημιουργούν σημαντικές επενδυτικές ευκαιρίες», δήλωσε ο κ.Μάριος Αποστολίνας, διευθύνων σύμβουλος της ICI.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις