Επιλέγουν πού θα κάνουν διακοπές με κριτήριο την εύκολη πρόσβαση σε νοσοκομείο!

Κανένα σχόλιο

Η εύκολη πρόσβαση σε νοσοκομείο φαίνεται να αποτελεί ένα από τα πρώτα κριτήρια με τα οποία επιλέγουν φέτος τον τόπο διακοπών τους οι Έλληνες, στην εποχή του κορωνοϊού.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας “Πατρίς” σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές, που τα κριτήρια για το πού θα πάει κάποιος διακοπές ήταν, για παράδειγμα, η μικρή απόσταση από την παραλία και τα πολυσύχναστα κέντρα διασκέδασης, φέτος ένα από τα κριτήρια είναι η εύκολη πρόσβαση σε νοσοκομείο.

Το τρίπτυχο των κριτηρίων, σύμφωνα με το δημοσίευμα, με τα οποία φαίνεται να επιλέγουν οι πολίτες τις φετινές τους διακοπές είναι κυρίως οι προορισμοί εντός της Ελλάδας, περιοχές που να έχουν εύκολη πρόσβαση σε νοσοκομεία, καθώς και η μετακίνησή τους να γίνεται με το δικό τους αυτοκίνητο.

"Sponsored links"

Κατανοώντας τις δύσκολες συνθήκες που βιώνει ο τουρισμός στην Ελλάδα, φαίνεται να είναι πρόθυμοι να ταξιδέψουν στο εσωτερικό με έμμεσο αποτέλεσμα να ενισχύσουν την οικονομία της χώρας.

Αν και θα βρίσκονται σε διακοπές θεωρούν απαραίτητο να τηρήσουν τα μέτρα προφύλαξης από τον ιό.

Οι περισσότεροι θα επέλεγαν να μείνουν σε ξενοδοχείο αντί για ενοικιαζόμενα διαμερίσματα ή δωμάτια, υποστηρίζοντας πως θα είναι πιο ασφαλείς

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις