Επιστημονικό επίτευγμα παγκόσμιας σημασίας Χανιώτη καθηγητή Γυμνασίου για τα ραδιοκύματα | Βίντεο

Κανένα σχόλιο

Ένα σπουδαίο επιστημονικό επίτευγμα πραγματοποίησε ένας καθηγητής Πληροφορικής Γυμνασίου από την Κρήτη, ο οποίος πέτυχε την πρώτη οπτικοποίηση ραδιοκύματος σε κεραία και σε πραγματικό χρόνο παγκοσμίως.

Ο Εμμανουήλ Μαρκουλάκης, καθηγητής Πληροφορικής στο 6ο Γυμνάσιο Χανίων, πραγματοποίησε το παραπάνω επίτευγμα με τη χρήση νανομαγνητικού φακού.

Το επίτευγμα δημοσιεύθηκε και σε άρθρο σε ένα από τα μεγαλύτερα παγκόσμια επιστημονικά ακαδημαϊκά περιοδικά του χώρου, το «Journal of Magnetism and Magnetic Materials»

"Sponsored links"

Η δημοσίευση αυτή αποτελεί παγκόσμια πρώτη και θεωρείται πολύ σημαντική στον χώρο.

Η έρευνα έγινε στα πλαίσια εθελοντικής και πέραν του υποχρεωτικού ωραρίου του εκπαιδευτικού συμμετοχής σε ερευνητικό project κατά τη διάρκεια της απόσπασής του, τη χρονιά 2016-17, στο ΤΕΙ Κρήτης, στο τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών, στα Χανιά.

Βίντεο από την έρευνα του Εμμανουήλ Μαρκουλάκη:

 

efsyn.gr

Στα : Επιστήμη

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις