Επιτέλους, τοποθέτησαν επιπλέον κάδους για σκουπίδια στο Κεδρόδασος | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Κάποια πράγματα θέλουν τον χρόνο τους αλλά τελικά αλλάζουν.

Τον Μάη, λίγες μόλις ημέρες μετά το τέλος της καραντίνας, είχαμε γράψει ένα κείμενο σχετικά με την κατάσταση με τα σκουπίδια που επικρατεί στον επίγειο παράδεισο που λέγεται “Κεδρόδασος”. Δεν ήταν το πρώτο δημοσίευμά μας για το συγκεκριμένο θέμα, και δεν ήμασταν το μόνο μέσο ενημέρωσης στο οποίο είχε γίνει λόγος για το πρόβλημα των σκουπιδιών στην περιοχή, όμως αυτή τη φορά φαίνεται ότι κάτι άλλαξε.

Σε επίσκεψη που κάναμε χθες στο Κεδρόδασος για πρώτη φορά μετά από καιρό η εικόνα ήταν καλή. Και ήταν καλή γιατί πέραν του κεντρικού κάδου είχαν τοποθετηθεί και άλλοι κάδοι για σκουπίδια, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που σας παρουσιάζουμε.

"Sponsored links"

Βέβαια, βοήθησε και το γεγονός ότι βρισκόμαστε πλέον σε περίοδο μειωμένης προσέλευσης τουριστών, όμως σίγουρα η τοποθέτηση επιπλέον κάδων συντέλεσε στη βελτίωση της εικόνας. Τώρα, το μόνο που μένει να αλλάξει, είναι το πιο δύσκολο: η ίδια η συμπεριφορά μας, που οφείλει να γίνει πιο υπεύθυνη και με μεγαλύτερο σεβασμό στο ιδιαίτερο και ευαίσθητο περιβάλλον και οικοσύστημα του Κεδρόδασους.

Αυτό θα είναι και το πιο σημαντικό επίτευγμα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις