Επιτυχημένο το Workshop2 του Προγράμματος PALAEMON στα πλοία ΚΡΗΤΗ ΙΙ και ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ της ΑΝΕΚ

Κανένα σχόλιο

H ANEK LINES, “έριξε άγκυρα” στο λιμάνι του Πειραιά και πραγματοποίησε με εξαιρετική επιτυχία το Workshop2, στο πλαίσιο του Προγράμματος PALAEMON, σε συνεργασία με το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Οι ενδιαφέρουσες εργασίες που εστίασαν στο σύστημα evacuation, έλαβαν χώρα στις 25 και 26 Νοεμβρίου στα πλοία της εταιρείας “ΚΡΗΤΗ ΙΙ” και “ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ”.

Η Υπηρεσία DPA της ΑΝΕΚ μαζί με εκπροσώπους του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, του Πολυτεχνείου καθώς επίσης και άλλων φορέων  (Νηογνωμόνων και Ναυτιλιακών εταιρειών) από την Ελλάδα αλλά και από την Ευρώπη πρότειναν, συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις αναφορικά με το θέμα του προγράμματος, που είναι η ανάπτυξη και αξιολόγηση ενός εξελιγμένου συστήματος evacuation, με σκοπό τη βελτιστοποίηση του επιχειρησιακού σχεδιασμού της διαδικασίας εκκένωσης σε σκάφη με ζημιές.

Με αφορμή τη διοργάνωση του workshop ο Αρχιπλοίαρχος Dpa (Designated Person Ashore ) κάπτεν Πέτρος Χατζηδάκης, της ΑΝΕΚ LINES υπογράμμισε: «Καθημερινός προορισμός μας στην ΑΝΕΚ LINES, είναι να εξελισσόμαστε οι ίδιοι για να προσφέρουμε ποιοτικές ταξιδιωτικές εμπειρίες, αλλά και να συμβάλλουμε ενεργά και ουσιαστικά στην ανάπτυξη της ελληνικής Ναυτιλίας. Είμαστε περήφανοι, που τα πλοία μας γίνονται τόπος συνάντησης και ζυμώσεων για το αύριο της Ελληνικής Ναυτιλίας.»

"Sponsored links"

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα PALAEMON, που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, επεξεργάζεται συστήματα, βάσει των οποίων αξιοποιούνται ειδικά σκάφη που είναι προσβάσιμα σε όλους. Σε αυτό το πλαίσιο ακόμη και άτομα με κινητικά προβλήματα δεν θα αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα κατά την εκκένωση πλοίου – καθώς προσφέρεται η δυνατότητα να κατέλθουν αυτόματα σε σήμα συναγερμού, χωρίς την παρέμβαση του πληρώματος .

Η ΑΝΕΚ LINES, με πυξίδα την καινοτομία, εξελίσσει συνεχώς τα συστήματα λειτουργίας της και συμβάλλει ενεργά στην ανάπτυξη των δυνατοτήτων των ανθρώπων της σε συνεργασία με αξιόπιστους φορείς.

Και το ταξίδι συνεχίζεται με πλώρη το μέλλον!

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις