Εργαζόμενοι στους ΟΤΑ ν. Χανίων για Fraport: Οι ιδιωτικοποιήσεις βλάπτουν την κοινωνία και τους εργαζόμενους

Κανένα σχόλιο

Ο Σύλλογος Εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση νομού Χανίων καλεί τους πολίτες να δραστηριοποιηθούν ενεργά ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου Χανίων.

Αναφέρεται στο κείμενο που δόθηκε στη δημοσιότητα:

Η εκχώρηση του δημόσιου πλούτου ,των κρατικών  δομών αλλά και των κάθε είδους υπηρεσιών στο ιδιωτικό κεφάλαιο  βλάπτει σοβαρά τα συμφέροντα των πολιτών και της κοινωνίας που θέλει να υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον.

"Sponsored links"

Έχει αποδειχθεί πολλάκις στο παρελθόν ότι η παραχώρηση, ενοικίαση και άλλες φορές πώληση της δημόσιας περιουσίας είναι εις βάρος της ανάπτυξης και της ευημερίας των τοπικών κοινωνιών αλλά και του δημόσιου συμφέροντος.

Σαν εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση, ζούμε από πρώτο χέρι  τις αρνητικές επιπτώσεις της παράδοσης  των υπηρεσιών της καθαριότητας (και όχι μόνο)  των Δήμων σε εργολάβους .

Σαν κάτοικοι  των Χανίων ζούμε εδώ και καιρό όλα τα αρνητικά επακόλουθα της ιδιωτικοποίησης του αεροδρομίου «Γιάννης Δασκαλογιάννης». Η Fraport καθημερινά αποδεικνύει πως πάνω από τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και των ανθρώπων της βάζει τα κέρδη της . Η αύξηση των  τελών και των επιβαρύνσεων ,τα παιχνίδια και ο ανταγωνισμός  με τις εταιρίες χαμηλού κόστους, η αναστολή της 24ωρης  λειτουργίας  του αεροδρομίου τους χειμερινούς μήνες αναδεικνύουν το μέγεθος του προβλήματος της ιδιωτικοποίησης του αεροδρομίου της  πόλης μας.

Ενώνουμε λοιπόν και εμείς την φωνή διαμαρτυρίας μας με αυτές των εκατοντάδων Χανιωτών πολιτών και ζητάμε οι πολιτικοί   και αυτοδιοικητικοί εκπρόσωποι του νομού μας να πράξουν τα αυτονόητα και να υπερασπιστούν, έστω και τώρα, τα συμφέροντα του τόπου μας και των κατοίκων του. Καλούμε όμως και τους εργαζόμενους και τους πολίτες να ενεργοποιηθούν και έμπρακτα και δυναμικά να δείξουν την αντίθεση τους στο ξεπούλημα και την ιδιωτικοποίηση και του αεροδρομίου του τόπου μας .

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις