Εργαζόμενοι στους ΟΤΑ Χανίων: Το Δημοτικό Γηροκομείο δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι πεδίο άσκησης μικροπολιτικής από κανένα και για τίποτα

Κανένα σχόλιο

Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εργαζόμενων στου ΟΤΑ ν. Χανίων εκφράζει τη θέση του για τα τεκταινόμενα με τα κρούσματα στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων:

Εν μέσω του πανελλαδικού  2ου lockdown της πανδημίας του covid 19, οι εργαζόμενοι αλλά και οι φιλοξενούμενοι ωφελούμενοι του Δημοτικού Γηροκομείου, γίνονται  μάρτυρες αλλά και  θύματα ενός θεάτρου του παραλόγου που παίζεται αυτές τις ημέρες στα Χανιά και ξεκίνησε υπό μορφή συζήτησης για τυχόν ευθύνες σχετικά με τα κρούσματα που πρόσφατα εκδηλώθηκαν και δυστυχώς εξελίσσεται  σε επίθεση απέναντι στο ίδιο το ίδρυμα, με πιθανές αρνητικές  συνέπειες στην λειτουργία του.

Οι εργαζόμενοι στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων, αισθανόμενοι πλήρως την ευθύνη του ρόλου τους, επιθυμούν να ενημερώσουν ότι,

"Sponsored links"

από την αρχή της πανδημία τον Μάρτιο 2020 εφαρμόστηκαν και εφαρμόζονται όλα τα προληπτικά μέτρα του ΕΟΔΥ και της Πολιτικής Προστασίας  τόσο από τους εργαζόμενους όσο και από την Διοίκηση του Ν.Π.Δ.Δ. .

Για  κανένα τρόπο  λοιπόν, οι παραλήψεις και  οι αστοχίες της κεντρικής διαχείρισης της πανδημίας από την κυβέρνηση δεν θα πρέπει να γίνουν ειδικές κατηγορίες για τους ανθρώπους του Δημοτικού  Γηροκομείου Χανίων.

Ο Σύλλογος Εργαζόμενων  από το 2010 με δημόσιες παρεμβάσεις του έχει θίξει επανειλημμένα  τα προβλήματα που πλέον έχουν γίνει χρόνια και υπονομεύουν  την εύρυθμη λειτουργία του Δ.Γ.Χ.. και που δυστυχώς καμμιά από τις προηγούμενες δημοτικές διοικήσεις δεν κατάφερε ή δεν θέλησε  να επιλύσει. (Δραματική έλλειψη προσωπικού όλων των ειδικοτήτων , ανάθεση εργασιών σε εργολαβική εταιρεία, μετατροπή του οίκου ευγηρίας σε μονάδα χρονίων  παθήσεων, έλεγχος της ακίνητης και κινητής περιουσίας σε βάθος χρόνου) .

και επειδή,

«καμιά φορά αυτό που αγαπάς το καταστρέφεις, ενώ προσπαθούσες να το προστατεύσεις»…

το νου μας, την φροντίδα και την έγνοια μας στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων!

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις