Ερώτηση Βελόπουλου για την «καταστροφή αγροτικών προϊόντων από ζώα στο νησί της Κρήτης»

Κανένα σχόλιο

Με ερώτηση που κατέθεσε στη βουλή ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκος Βελόπουλος αναφέρεται στην καταστροφή προϊόντων από ζώα που βόσκουν ανεξέλεγκτα και ζητά τη λήψη μέτρων:

Μετά την κατάργηση της Αγροφυλακής έχουμε σε όλους τους νομούς της Κρήτης μια αλματώδη αύξηση των αγροζημιών, των κλοπών γεωργικών προϊόντων και μηχανημάτων, την καταπάτηση αγρών και καταστροφή γεωργικών προϊόντων από ζώα, που βόσκουν ανεξέλεγκτα με αποτέλεσμα τη μείωση του αγροτικού εισοδήματος των αγροτών, καθώς επίσης και την αύξηση των διαφορών μεταξύ τους. Τα κατά τόπους Δασαρχεία, όπου εκκρεμούν χιλιάδες καταγγελίες τέτοιου είδους, αδυνατούν να ανταπεξέλθουν και να τις διεκπεραιώσουν.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,

"Sponsored links"

Ερωτώνται οι κ. κ. Υπουργοί:

Ποια μέτρα σκοπεύετε να πάρετε, ώστε να περιοριστεί αυτή η ανομία και να προστατευθούν τα εισοδήματα των αγροτικών προϊόντων των κατοίκων του νησιού της Κρήτης;

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις