“Εσείς που τραμπουκίζετε και ξυλοφορτώνετε δασκάλους είστε οι ίδιοι που χρόνια τώρα έρχεστε στα δημόσια νοσοκομεία και απειλείτε γιατρούς;”

Κανένα σχόλιο

Ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ ν. Χανίων με μία σύντομη ανάρτησή του σχολίασε τους ξυλοδαρμούς καθηγητών από λίγους γονείς που αντιδρούν για τις μάσκες αναγνωρίζοντας ένα μοτίβο συμπεριφοράς που επαναλαμβάνεται από τα σχολεία μέχρι τα νοσοκομεία από μία ολίγους συμπολίτες μας:

Υποθέτω ότι εσείς που τραμπουκίζετε και ξυλοφορτώνετε δασκάλους και καθηγητές στα σχολεία, είστε οι ίδιοι που χρόνια τώρα έρχεστε στα δημόσια νοσοκομεία και αν στα πρώτα πέντε λεπτά δεν εξεταστείτε για ένα βηχαλάκι, κάνετε φασαρία σε στυλ “εγώ σας πληρώνω”.

Μια ζωή τσαμπουκάδες στους δημόσιους λειτουργούς και στην εξουσία κότες.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις