ΕΣΗΕΠΗΝ για απεργοσπάστες: Νομίζουν ότι κάνουν επίδειξη δύναμης αλλά εκτίθενται. Ο κόσμος βλέπει, αντιλαμβάνεται και κρίνει

Κανένα σχόλιο

Με ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΠΗΝ αναφέρθηκε στη συμμετοχή των δημοσιογράφων στην απεργία στα μέσα ενημέρωσης την Πέμπτη 14 Δεκέμβρη αλλά και στους απεργοσπάστες για τους οποίους υπάρχει ο κόσμος που βλέπει αλλά και το καταστατικό το οποίο η Ένωση “θα φροντίσει αυστηρά για την τήρησή του”.

Πιο αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017 η  24ωρη κινητοποίηση στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, στο πλαίσιο της πανεργατικής -πανελλαδικής απεργίας της ΓΣΕΕ, των συνδικάτων και της ΑΔΕΔΥ.

"Sponsored links"

Στην συντριπτική πλειοψηφία οι συνάδελφοι μετείχαν στην κινητοποίηση.

Για μία ακόμα φορά υπήρξαν οι γραφικές περιπτώσεις εργοδοτών που θεώρησαν ότι με την απεργοσπασία κάνουν επίδειξη δύναμης. Δεν αντιλαμβάνονται ότι με τον τρόπο αυτό εκτίθενται οι ίδιοι ενώ εκθέτουν και το προσωπικό που απασχολούν στο σύνολό του.

Η ΕΣΗΕΠΗΝ, που γνωρίζει καλά ότι η συμμετοχή σε κάθε απεργιακή κινητοποίηση είναι πρώτα θέμα αξιοπρέπειας, συνείδησης και αρχών και μετά θέμα καταστατικού, θα φροντίσει αυστηρά για την τήρηση του.

Για τα προαναφερόμενα περιστατικά υπάρχει και ο κόσμος που βλέπει, αντιλαμβάνεται και κρίνει.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις