Ζωή σε Τσίπρα: Προστάτευσέ με από τις επιθέσεις Μάρδα και Πανούση

Κανένα σχόλιο

Η πρόεδρος της Βουλής χαρακτηρίζει τη συμπεριφορά των δύο υπουργών «ονειδιστικό φαινόμενο για την Δημοκρατία» και καλεί τον πρωθυπουργό να τους βάλει στη θέση τους

Επιστολή προς τον πρωθυπουργό απέστειλε η Ζωή Κωνσταντοπούλου με την οποία του ζητά την προσωπική του παρέμβαση προκειμένου να συνετίσει όσους υπουργούς εκφράζονται εναντίον της.

Η πρόεδρος της Βουλής μιλά συγκεκριμένα για τους Δημήτρη Μάρδα και Γιάννη Πανούση, χαρακτηρίζοντας την συμπεριφορά τους και τις δηλώσεις που έχουν κάνει εναντίον της ως «ονειδιστικό φαινόμενο για την Δημοκρατία».

"Sponsored links"

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μάρδας αμφισβήτησε πρόσφατα τον σκοπό και το έργο της Επιτροπής Αλήθειας για το Δημόσιο χρέος, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να εγκαλέσει την κυρία Κωνσταντοπούλου ώστε να είναι πιο προσεχτική με την διαχείριση των κονδυλίων του κρατικού προϋπολογισμού, ενώ ο κ. Πανούσης ουκ ολίγες φόρες έχει επικρίνει τη στάση της Προέδρου.

Η επιστολή της κ. Κωνσταντοπούλου εστάλη την 31η Ιουλίου και φέρεται να είναι απάντηση στο αίτημα του πρωθυπουργού να διακοπούν οι εργασίες της Βουλής από τις 3 ως τις 16 Αυγούστου προκειμένου να ξεκουραστούν οι υπουργοί.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου εξηγεί στον κ. Τσίπρα τις εκκρεμότητες που έχουν να κάνουν με άρση της βουλευτικής ασυλίας, ότι θα καθυστερήσουν την διακοπή λειτουργίας της Βουλής και αντί για 3 θα ξεκινήσει στις 6.

Τέλος, του υπενθυμίζει πως η Επιτροπής Αλήθειας έχει εκδώσει το προκαταρκτικό πόρισμά της και του ζητά να ορίσει μια ημερομηνία ώστε αυτό να συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής.

Δείτε εδώ όλη την επιστολή της Ζωής Κωνσταντοπούλου στον Αλέξη Τσίπρα:

epistoli1

epistoli2

protothema.gr

"Sponsored links"

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις