Ημερίδα του Περιφερειακού Γραφείου της ΕΕΤΤ στο Ηράκλειο

Κανένα σχόλιο

Το Περιφερειακό Γραφείο της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) στην Κρήτη (ΠΓΗ) σε συνεργασία με το Επιστημονικό Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης (ΕΤΕΠ-Κ) διοργανώνει ημερίδα, τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014 στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος Τεχνολογίας & Έρευνας (ΙΤΕ). Στο πλαίσιο της ημερίδας θα παρουσιαστεί το έργο του ΠΓΗ της ΕΕΤΤ και οι συνέργειες με το ΕΤΕΠ-Κ, καθώς και ερευνητικές δράσεις του ΙΤΕ.

Επισημαίνεται ότι το Περιφερειακό Γραφείο της ΕΕΤΤ στο Ηράκλειο λειτουργεί από το 2011, με στόχο τη διασφάλιση σύγχρονων και ασφαλών τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών στις Περιφέρειες Κρήτης και Ν. Αιγαίου. Διαθέτοντας εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό και σύγχρονο ηλεκτρονικό εξοπλισμό, το ΠΓΗ έχει συνολικά διαχειριστεί 410 υποθέσεις που αφορούν παρεμβολές σε συχνότητες επικοινωνιών της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας και των Σωμάτων Ασφαλείας, παρεμβολές σε δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, αυτοψίες κεραιών κινητών επικοινωνιών, έλεγχο και εντοπισμό παράνομων ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών κ..

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Ίδρυμα Τεχνολογίας & Έρευνας (Αίθουσα σεμιναρίων 1, α’ όροφος, κεντρικό κτίριο ΙΤΕ) από τις 09:30-15:00.

"Sponsored links"

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις