14.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Ηράκλειο: Mπέρδεψαν τους κρατούμενους και άφησαν ελεύθερο τον επίδοξο βιαστή της 17χρονης

Ημερομηνία:

Άνω κάτω η τοπική ΕΛ.ΑΣ. και το τμήμα Μεταγωγών λόγω της “γκάφας” που είχε ως αποτέλεσμα να αφεθεί ελεύθερος κατηγορούμενος για βιασμό και να κρατείται εκείνος που προοριζόταν να δει την έξοδο λόγω διοικητικών θεμάτων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος που επρόκειτο να αφεθεί ελεύθερος κοιμόταν και δεν άκουσε ότι τον φώναζαν. Το άκουσε όμως ο ομοεθνής του, που με βάση την κατηγορία που αντιμετωπίζει – αυτή του βιασμού ανήλικης – δεν υπήρχε περίπτωση να αφεθεί ελεύθερος. Παριστάνοντας ωστόσο άλλον, κατάφερε να δει την έξοδο που … ούτε καν ονειρευόταν!

Οι αστυνομικοί τώρα αναζητούν διακαώς τον Πακιστανό που αφέθηκε κατά λάθος ελεύθερος, ώστε να οδηγηθεί ενώπιον των ανακριτικών Αρχών αύριο.

Να σημειώσουμε ότι η υπόθεση που κατηγορείται αφορά απόπειρα βιασμού ανήλικης κοπέλας.

Πιο συγκεκριμένα, ανήλικη κοπέλα φαίνεται πως φιλοξενήθηκε για ένα βράδυ στο σπίτι του Πακιστανού ωστόσο το δεύτερο βράδυ εκείνος επιχείρησε να την βιάσει.

Η κοπέλα αντιστάθηκε και τελικά σώθηκε από έναν άλλον Πακιστανό που μπήκε στη μέση και την βοήθησε.

Ο 24χρονος τελικά συνελήφθη τα ξημερώματα της 7ης Μαϊου, σε περιοχή του δήμου Μαλεβιζίου, μέχρι… που τον άφησαν ελεύθερο!

cretalive.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...