Η Έκθεση “Δεν λησμονώ… μια εικόνα χίλιες λέξεις” στο Σπήλι Ρεθύμνου

Κανένα σχόλιο

Η Α.Μ.Κ.Ε “ΔΕΝ ΛΗΣΜΟΝΩ” σε συνεργασία με το δήμο Αγίου Βασιλείου, παρουσιάζει την ιστορική έκθεση φωτογραφίας “ΔΕΝ ΛΗΣΜΟΝΩ… μία εικόνα χίλιες λέξεις” στο Σπήλι της επαρχίας Αγίου Βασιλείου, Ρεθύμνου. Η έναρξη της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί στις 4 Αυγούστου 2018 και ώρα 7:30 μ.μ. στο χώρο στάθμευσης του δημαρχείου και η έκθεση θα βρίσκεται στo ισόγειο του δημαρχείου.

Στην έκθεση θα παρουσιαστούν φωτογραφικά ντοκουμέντα, τα οποία απεικονίζουν όλα τα δεινά, τις κακουχίες και τα βασανιστήρια που βίωσε ο περήφανος Κρητικός λαός αλλά και ολόκληρη η Ελλάδα κατά τη διάρκεια της Γερμανικής Κατοχής. Το κοινό θα παρακολουθήσει μια σειρά φωτογραφιών από περιοχές και χωριά όπως το Κοντομαρί, την Καλή Συκιά, τον Κακόπετρο, την Κάνδανο, τη Βιάννο, τα Ανώγεια κ.ά.

Στόχος των διοργανωτών είναι η διατήρηση της ιστορικής μνήμης και πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Επικεντρωνόμαστε στην εξέταση του παρελθόντος το οποίο αποτελεί πηγή άντλησης χρήσιμων συμπερασμάτων για το μέλλον μας.

"Sponsored links"

Η έκθεση θα διαρκέσει έως 20 Αυγούστου 2018. Στα εγκαίνια την Α.Μ.Κ.Ε “ΔΕΝ ΛΗΣΜΟΝΩ” θα εκπροσωπήσει η πρόεδρος της, κα Γλυκερία Γουρνοπάνου.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις