Η Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων ν. Χανίων για την ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου

Κανένα σχόλιο

Αναμφισβήτητα πιστεύουμε ότι το αεροδρόμιο Χανίων πρέπει να παραμείνει υπό κρατικό έλεγχο, καθώς οι βασικές υποδομές πάνω στις οποίες στηρίζεται ο τουρισμός (δρόμοι, αεροδρόμια κλπ.) δεν είναι για πούλημα. Για τον σκοπό αυτό πρέπει όλοι μαζί να αγωνιστούμε.

Εάν όμως αυτό δεν καταστεί εφικτό, γιατί όπως είναι γνωστό από πρόσφατα γεγονότα το επιθυμητό  δεν επιτυγχάνεται πάντοτε παρά τις όποιες διεκδικήσεις, τότε τι σχέδιο Β υπάρχει.

Μια ρεαλιστική αντιμετώπιση του θέματος σε περίπτωση αποτυχίας, της ως άνω διεκδίκησης μας, να παραμείνει το αεροδρόμιο υπό κρατικό έλεγχο, θα ήταν το να μπει σαν όρος στην σύμβαση, ότι τα τέλη και οι φόροι αεροδρομίου θα πρέπει να ακολουθούν αυτούς  των κρατικών αεροδρομίων για όσα χρόνια διαρκεί η σύμβαση. Ο όρος αυτός θα πρέπει να αποτελέσει και το έσχατο σημείο υποχώρησης μας στην διαπραγμάτευση, πάντα βέβαια με την απαραίτητη προϋπόθεση της ολοκλήρωσης των έργων επέκτασης του αεροδρομίου που έχουν προγραμματισθεί.

"Sponsored links"

Γνωρίζουμε, ότι κάποιοι θα σχηματίσουν την εντύπωση περί ηττοπάθειας αλλά άποψη μας είναι  ότι καλύτερα να υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο γιατί η ιστορία έχει αποδείξει ότι σε περιπτώσεις  έλλειψης σχεδίου Β η ήττα ήταν πιο ολοκληρωτική.

Τέλος χρήσιμο θα είναι, να γίνει με πρωτοβουλία της Περιφέρειας μια συνάντηση των φορέων του τουρισμού της Δυτ. Κρήτης, για να ακουστούν οι απόψεις τους και να ληφθούν αποφάσεις.

Εκ του Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                                     Η Γεν. Γραμμ.

Κουκουράκης Ι.                                                                    Ατσαλάκη Γ.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις