Η ΑΝΕΚ LINES εκπροσωπεί δυναμικά τον ελληνικό τουρισμό στις ευρωπαϊκές εκθέσεις τουρισμού

Κανένα σχόλιο

Με σταθερή παρουσία στις μεγάλες τουριστικές εκθέσεις της Ευρώπης η ΑΝΕΚ LINES επιβεβαιώνει τη διαχρονική στρατηγική της εταιρείας να έχει ισχυρή παρουσία στις τουριστικές αγορές του εξωτερικού, αναδεικνύοντας την ποιότητα και τη φιλόξενη εξυπηρέτηση του ελληνικού τουρισμού.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΑΝΕΚ LINES συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία σε δύο Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού και συγκεκριμένα στη Vienna International Tourism Fair στη Βιέννη της Αυστρίας (10-13/1), και στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση «CMT» στη Στουτγκάρδη  της Γερμανίας (12-20/1).

Η ΑΝΕΚ LINES δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη συμμετοχή της στις εκθέσεις αυτές καθώς αποτελούν σημαντικούς φορείς ενίσχυσης του ελληνικού τουρισμού.

"Sponsored links"

Αξίζει να αναφερθεί ότι η CMT, θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες ετήσιες διεθνείς συναντήσεις στο χώρο του Γενικού Τουρισμού, με περίπου 2.000 χιλιάδες εκθέτες από όλο τον κόσμο και πάνω από 200.000 χιλιάδες επισκέπτες. Αποτελώντας σημείο αναφοράς, η CMT φέρνει σε επαφή επαγγελματίες του τουρισμού και το ευρύ κοινό, δίνοντας το στίγμα του τουρισμού διεθνώς.

Τα μοντέρνα, εντυπωσιακά περίπτερα, της ΑΝΕΚ LINES, αποτέλεσαν πόλο έλξης για τους χιλιάδες επισκέπτες των 2 εκθέσεων και απέσπασαν εξαιρετικές κριτικές από κοινό και εκθέτες. Οι επισκέπτες των περιπτέρων της ΑΝΕΚ LINES ενημερώθηκαν από στελέχη της εταιρείας για τους δεκάδες ελληνικούς νησιωτικούς προορισμούς που εξυπηρετούν τα πλοία της ΑΝΕΚ καθώς και για τις υψηλού επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες εν πλω.

Η ΑΝΕΚ LINES, εκπροσωπώντας στις ευρωπαϊκές εκθέσεις τον νευραλγικό κλάδο του τουρισμού, με την αξιοπιστία και την ελληνική φιλοξενία που τη χαρακτηρίζουν ισχυροποιεί τη θέση της στον κλάδο της ακτοπλοΐας προβάλλοντας παράλληλα τον ελληνικό τουρισμό διεθνώς.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις