Η «Ανταρσία στα Χανιά» για το ΕΠΑΛ Κισάμου

Κανένα σχόλιο

Την αμέριστη συμπαράστασή της προς τους μαθητές , τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τη δημοτική αρχή του δήμου Κισσάμου, στο δίκαιο αγώνα τους ενάντια στη διάλυση του ΕΠΑΛ Κισσάμου εκφράζει η γενική συνέλευση του δημοτικού σχήματος «Ανταρσία στα Χανιά», τονίζοντας πως θα το σχήμα θα στηρίξει όποιες δυναμικές κινητοποιήσεις πραγματοποιηθούν με στόχο τη σωτηρία του σχολείου.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

«Η απόφαση του νυν υπουργείου παιδείας να επαναλάβει με έμμεσο τρόπο τις πολιτικές των προκατόχων του μόνο οργή και θλίψη μας γεμίζει. Δεν θα επιτρέψουμε καμιά περικοπή τμημάτων, καμιά περαιτέρω διάλυση της δημόσιας παιδείας. Η εκπαίδευση είναι δικαίωμα όλων των παιδιών, ανεξάρτητα από οικονομική, γεωγραφική ή εθνική προέλευση και το κράτος οφείλει να τη στηρίζει με κρατικούς πόρους και σε καμία περίπτωση να μη μεθοδεύει την κατάργησή της.

"Sponsored links"

Ως «Ανταρσία στα Χανιά» έχουμε ταχθεί πάντα ενάντια στις κυβερνητικές ή τοπικές επιλογές των μνημονίων και θα το επαναλάβουμε απαρέγκλιτα. Όπως  αναγκάσαμε την προηγούμενη φορά να επαναλειτουργήσουν οι καταργημένες ειδικότητες των ΕΠΑΛ, έτσι θα το πετύχουμε και τώρα.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ!

ΔΗΜΟΣΙΑ – ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΕΠΑΛ ΚΑΣΤΕΛΙΟΥ!»

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις