«Η γειτονιά» – «Παγωμένο τριαντάφυλλο» – «Όταν οι άλλοι κοιμούνται» από τα παιδιά του Παιδικού Θεατρικού Εργαστηρίου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΚΡΗΤΗΣ

Κανένα σχόλιο

Ολοκληρώνεται στο τέλος Απριλίου, ο 10ος κύκλος μαθημάτων του Παιδικού Θεατρικού Εργαστηρίου, ενός θεσμού που ξεκίνησε το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης το Νοέμβριο του 2007.

Στο φετινό Πρόγραμμα Θεατρικής Παιδείας και Δράσης συμμετείχαν 150 παιδιά, ηλικίας από 6 έως 17 ετών, τα οποία έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και ζήλο για τις γνώσεις που τους παρέχει το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης, γύρω από το θέατρο και τη ζωή. Είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια τους.

Τα μεγαλύτερα παιδιά με υπεύθυνο τον Λεωνίδα Μανωλικάκη, συνεχίζουν να παρουσιάζουν τις εργασίες τους, στο Θέατρο «Δημήτρης Βλησίδης», σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

"Sponsored links"

  • «Η γειτονιά»  Τρίτη 18 και Τετάρτη 19 Απριλίου, ώρα 21:00
  • «Παγωμένο τριαντάφυλλο» Σάββατο 22 και Κυριακή 23 Απριλίου 2017, ώρα 21:00
  • «Όταν οι άλλοι κοιμούνται» Σάββατο 29 και Κυριακή 30 Απριλίου, ώρα 21:00

Η  ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ – Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.-ΚΑΜ

ΧΟΡΗΓΟΣ: ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΑΝΙΩΝ

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

admin
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική του αρχή, η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή. Ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.
Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today