Χαρ. Ντερμανάκη: “Η κοκαίνη, δεν σε καθιστά πιο ”κύριο” έναντι του ..τελειωμένου πρεζάκια”

Κανένα σχόλιο

Το θέμα του κυκλώματος κοκαΐνης στα Χανιά συνεχίζει να συζητείται έντονα στην τοπική κοινωνία. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η θέση που εξέφρασε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook η Χαρίκλεια Ντερμανάκη. Όπως αναφέρει, η κοκαίνη, δεν σε καθιστά πιο ”κύριο” έναντι του ..τελειωμένου πρεζάκια. Είναι μάλιστα πιο ανήθικο αφού ο χρήστης της προσπαθεί να δώσει “ταξικά χαρακτηριστικά στην εξάρτηση”.

Διαβάστε τι αναφέρει:

Αλήθεια,πέσατε απο τα σύννεφα όταν ακούσατε για το κύκλωμα εμπορίας ”γκουρμέ”ναρκωτικών στην πόλη μας! Δεν θα’πρεπε.Τα Χανιά,τα τελευταία χρόνια,θρηνούν όλο και πιο συχνά,θύματα της ,,κούπας και της κόκας.

"Sponsored links"

Φτάνει να μιλήσετε με τους κατάλληλους ανθρώπους και θα καταλάβετε!Με αστυνομικούς,για να σας περιγράψουν ,πως μαζεύουν απο πεζοδρόμια και τουαλέτες διαφόρων μπαρ,15χρονα παιδιά! Με αργυροχρυσοχόους,για να σας πουν πόσες παραγγελίες πλατινένιων ρουθουνιών έχουν ετησίως…Το ρεζουμέ είναι ένα όμως!

Η κοκαίνη,δεν σε καθιστά πιο ”κύριο”,έναντι του ..τελειωμένου πρεζάκια,η του χαπακωμένου και πιωμένου μπατηροπαραβατικού! Κι εσύ πρεζόνι είσαι!Και μάλιστα ,πιο ανήθικο!Γιατί προσπαθείς να δώσεις ταξικά χαρακτηριστικά στην εξάρτηση κι εν τέλη στο θάνατο! Επειδή έχεις πολλά λεφτά!

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις