Η Λαϊκή Συσπείρωση Καντάνου – Σελίνου για την οικογένεια στην Κάντανο που με ευθύνη του ΟΤΕ δε διαθέτει ούτε γραμμή τηλεφώνου

Κανένα σχόλιο

Ανακοίνωση δημοτικής παράταξης Λαϊκής Συσπείρωσης Καντάνου – Σελίνου:

Για άλλη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες σε γεγονότα που μας πάνε αρκετές δεκαετίες πίσω.

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα οικογένεια με τέσσερα παιδιά στην Κάντανο δε διαθέτει εν έτει 2020 γραμμή τηλεφώνου, άρα φυσικά ούτε πρόσβαση στο διαδίκτυο, καθώς «δε συμφέρει τον ΟΤΕ η τοποθέτηση γραμμών στην περιοχή». Δύσκολο μάλλον να φανταστεί η κ. Κεραμέως ότι κάποια σπίτια δεν έχουν ούτε γραμμή τηλεφώνου όταν περήφανη υποστήριζε πως και με το τηλέφωνο μόνο εξασφαλίζεται η πρόσβαση στην πλατφόρμα του υπουργείου για την τηλεκπαίδευση.

"Sponsored links"

Δε χρειάζεται να σχολιαστεί ότι θα έπρεπε σε μια οργανωμένη κοινωνία να καλύπτονται οι σύγχρονες ανάγκες του ανθρώπου, οι οποίες φυσικά όλο και διευρύνονται. Ας αναλογιστούμε όμως γιατί αυτό δε συμβαίνει, σε ποιον αναλογούν οι ευθύνες. Τα τελευταία 30 χρόνια άνοιξε ο δρόμος για την ιδιωτικοποίηση όλων των βασικών κοινωνικών αγαθών. Τέτοιο αγαθό είναι η πρόσβαση στα δίκτυα επικοινωνίας.

Ευθύνες για την ιδιωτικοποίηση του ΟΤΕ  έχει η σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ, αλλά και το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ που κυβέρνησαν προηγούμενα.  Κρίνουμε απολύτως αναγκαίο να λυθεί άμεσα το ζήτημα και να συνδεθεί η περιοχή με τις γραμμές του ΟΤΕ.

Καλούμε το λαό του Σελίνου να παλέψει, ώστε να μην υπάρχει κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα, νερό και τηλέφωνο και τη δημοτική αρχή να αναλάβει άμεσα τις ευθύνες της για αυτήν την κατάσταση.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις