Η ΝΔ κάνει λόγο για «ιστορική νίκη» των Ελλήνων που «ψήφισαν για τη ζωή τους»

Κανένα σχόλιο

Η Νέα Δημοκρατία εκφράζει την πλήρη ικανοποίηση της για την διαφαινόμενη «ιστορική νίκη» των Ελλήνων ψηφοφόρων που «ψήφισαν για τη ζωή τους». Υποστηρίζουν ότι η Ελλάδα μπαίνει σε μια νέα εποχή και αφήνει πίσω της τη διχαστική ρητορική και την τοξικότητα στον δημόσιο λόγο.

Πηγές της Πειραιώς εξέφρασαν την πλήρη ικανοποίηση τους για τη διαφαινόμενη νίκη τους με διψήφια διαφορά και τονίζουν ότι οι Έλληνες ψήφισαν για τη ζωή τους. Ισχυρίζονται πως το αποτέλεσμα τους κάνει να αισθάνονται μεγάλη ευθύνη και θα προσχωρήσουν με όλους τους Έλληνες ενωμένους.

«Το σημερινό αποτέλεσμα προφανώς αποτυπώνει το στοιχείο της αποδοκιμασίας του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά αποτελεί κυρίως θετική ψήφο για τη ΝΔ. Διότι μπορεί μεν στις ευρωεκλογές οι πολίτες να αποδοκίμασαν την Κυβέρνηση, αλλά σήμερα -όπως έλεγε και το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ- οι Έλληνες ψήφισαν για την ζωή τους. Και επέλεξαν το κυβερνητικό σχέδιο της ΝΔ που θα κάνει καλύτερη τη ζωή τους. Ένα σχέδιο με λιγότερους φόρους, νέες και καλύτερες δουλειές και ασφάλεια για όλους.

"Sponsored links"

Η σημερινή ιστορική νίκη δημιουργεί βέβαια προσδοκίες, αλλά αυξάνει και τις δικές μας ευθύνες. Το υποδεχόμαστε με ικανοποίηση, αλλά χωρίς καμία απολύτως έπαρση. Γνωρίζουμε ότι πολλοί άνθρωποι ψήφισαν για πρώτη φορά στη ζωή τους τη ΝΔ. Αυτό μας γεμίζει ευθύνη και αποτελεί ένα επιπλέον λόγο για να κάνουμε πράξη το σύνθημά μας: “Ενωμένοι μπορούμε”. Ενωμένοι θα προχωρήσουμε μπροστά, ενωμένοι θα δημιουργήσουμε μια ισχυρή και αυτοδύναμη Ελλάδα.

Η Ελλάδα μπαίνει σήμερα σε μια νέα εποχή. Αφήνει πίσω της οριστικά την εποχή της κρίσης και όσα την σημάδεψαν. Την ένταση, την διχαστική ρητορική, την τοξικότητα στο δημόσιο λόγο. Από σήμερα η πατρίδα μας περνά σε μια νέα πιο αισιόδοξη εποχή. Είμαστε στο ξημέρωμα μιας πιο φωτεινής Ελλάδας. Και με σκληρή δουλειά θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να επιστρέψει το χαμόγελο ξανά στα χείλη των Ελλήνων».