Η Πρωτοβουλία Αντίστασης για τον ερχομό του ελικοπτεροφόρο USS Hershel «Woody» Williams: “Ο λαός όμως δεν έχει τίποτα να κερδίσει από την μετατροπή της χώρας σε αμερικανονατοικό ορμητήριο”

Κανένα σχόλιο

Με ανακοίνωσή της η Πρωτοβουλία Αντίστασης σχολιάζει τον ερχομό στη βάση της Σούδας του ελικοπτεροφόρου USS Hershel «Woody» Williams:

Το θηριώδες ελικοπτεροφόρο USS Hershel «Woody» Williams που έδεσε στη βάση της Σούδας σηματοδοτεί την ενίσχυση της παρουσίας του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού στις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο.Φανερώνει επίσης την ολοένα και μεγαλύτερη σημασία της βάσης της Σούδας σαν κέντρο εφόρμησης και παρέμβασης των φονιάδων των λαών στη περιοχή.

Την ίδια στιγμή που ο επικίνδυνος αντιδραστικός ελληνοτουρκικός ανταγωνισμός βρίσκεται στη κόψη του ξυραφιού και απειλεί τους λαούς με πολεμικά σφαγεία,η ενίσχυση των ΗΠΑ με πολεμικά πλοία κάθε άλλο παρά μπορεί να καθυσυχάζει το λάο και τη νεολαία .

"Sponsored links"

Οι ιμπεριαλιστές δεν είναι ειρηνοποίοι αλλά οι πραγματικοί εμπρηστές του πολέμου.Δρουν για τα δικά τους συμφέροντα,τροφοδοτούν τους ανταγωνισμούς με στόχο να ελέγξουν την περιοχή και δε διστάζουν να μακελεύουν τους λαούς .Αλλώστε τις ”ειρηνευτικές παρεμβάσεις” και το ”σταθεροποιητικό έργο” των ΗΠΑ τα γνωρίζουν από πρώτο χέρι οι λαοί της Λιβυής,της Συρίας,του Αφγανιστάν, του Ιράκ…

Η αστική τάξη παραχωρεί γη,αερά και νερό στους φονιάδες των λαών ευελπιστώντας να κερδίσει την εύνοια τους στον αντιδραστικό ανταγωνισμό της με την Τουρκία.

Ο λαός όμως δεν έχει τίποτα να κερδίσει από την μετατροπή της χώρας σε αμερικανονατοικό ορμητήριο.Οι βάσεις και τα πλοία των ιμπεριαλιστών δε διασφαλίζουν την ειρήνη αλλά μας μπλέκουν όλο και περισότερο στα πολεμικά σχέδια των ΗΠΑ.Η πολιτική της εξάρτησης και των τυχοδιωκτισμών πρέπει να μας βρει απέναντι.

Οι κίνδυνοι για τους λαούς Ελλάδας και Τουρκίας μεγαλώνουν μερά με τη μέρα.Για την αποτροπή ενός άδικου πολέμου,μόνος δρόμος είναι το δυνάμωμα της πάλης τους απέναντι στους ιμπεριαλιστές και τους ντόπιους λακέδες τους!

ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ!

ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΑ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ!

ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ!

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις